ÁRKALKULÁTOR

Használja kalkulátorunkat, hogy előzetes információt kapjon az árakról.

KALKULÁTOR

OTTHON AUTOMATIZÁLÁS

Az otthon automatizálás lényege számunkra nem abban merül ki, hogy fogyasztóink a telefonjukról kapcsolgatják a világítást. Persze az is lehetséges, de egy jól megtervezett otthon automatizáció sokkal több ennél. Egy jól megtervezett rendszerrel, nem csak a komfort érzetét növelheti, hanem energiát takaríthat meg, amely által csökkentheti a havi kiadásait.

Az általános elképzelésekkel ellentétesen, az számít jó rendszernek, amely nincs szem előtt, hanem a háttérben teszi a dolgát. Tehát az okos otthon lényege az, hogy kiszolgálja az igényeinket nap, mint nap, anélkül hogy foglalkoznunk kelljen vele.

Az általunk telepített vezeték nélküli rendszer előnyei közé tartozik, hogy könnyedén bővíthető. Telepítéshez nincs szükség vésésre, bontásra, használata könnyedén elsajátítható amennyiben a felhasználója késztetést érez rá. Minden Hagyományos funkció megmarad, csak kiegészül automatizálható funkciókkal, tehát ezután is fel tudjuk kapcsolni a világítást a kapcsolójával.

A rendszer lényege, hogy az eszközöket nem külön-külön használja egy feladat elvégzésére, hanem összehangoltan, egymást kiegészítve.  Például amikor a nyitásérzékelő jelet ad, hogy hazaértünk felkapcsolja a világításokat, leengedi a redőnyöket, felemeli a termosztátot 21°C-ra. Ez a példa csepp a tengerben, a funkcióknak csak a képzelet szabhat határt.

FUNKCIÓK

 • Világítás vezérlés

  Használja otthona világítását az Ön igényeinek megfelelően. Ezzel nem csak a komfortérzetét növelheti, de optimalizálhatja a fogyasztását is. Ezen kívül, olyan kényelmi funkciókat is ki alakíthat, mint a Fogadó fény nevű jelenet, vagy az éjszakai fény.

 • Redőny vezérlés

  A motoros redőny, vagy árnyékolás vezérlés is egy igen összetett és hatékony felhasználási felülete, az otthon vezérlésnek. Számos előnnyel jár, ha ingatlanunk árnyékolóit irányítani tudjuk. Használhatjuk árnyékolásra nyáron, tűző napsütés estén leengedi a rendszer a redőnyöket, hogy megakadályozza a lakás felmelegedését. Télen, az árnyékos oldalon leeresztve tartja, amíg oda nem ér a nap, ezáltal  segít elkerülni, hogy kihűljön az ingatlan. Ha elmegy a család nyaralni, a redőnyvezérlést is bekapcsolhatjuk a jelenlét funkció egyik elemeként.

 • Fűtés szabályzás

  A fűtésszabályozás az egyik legfontosabb eleme az otthonunk irányításának. Nem csak kényelmünket szolgálja, de megfelelő kialakítás esetén, kézzel fogható havi megtakarításokat lehet elérni vele. Elég sok fűtési rendszerbe integrálható a rendszer, de technikai korlátok akadhatnak.  Igény esetén, ezért fontos megismernünk partnerünk fűtés rendszerét, hogy javasolni tudjunk hozzá megoldásokat.

 • Fogadó fény

  Mikor hazaérünk otthonunkba, ezen túl nem kell keresnünk a világítás kapcsolókat. Automatikusan felkapcsolódnak azok a lámpák, amelyeket előre beprogramoztunk.

 • Éjszakai fény

  A világítás vezérlés nem csak a fényforrás ki/be kapcsolásából áll, bizonyos fényforrások fényerejét is lehet változtatni, 0-100%-ig terjedő skálán. Ez a funkció lehetőséget ad arra, hogy éjszaka alacsonyabb fényerő mellet közlekedjünk otthonunkban.

 • Kényelmes távozás

  A sietős reggeleken lehet nagyon hasznos ez a funkció, mikor nincs idő ellenőrizni hogy kikapcsoltuk a kenyérpirítót, vagy lekapcsoltuk  a világítást az emeleten. Elég egy gombnyomás és minden előre programozott funkció be illetve kikapcsol. A lehetőségekben, itt is csak a fantázia szabhat határt.

 • Jelenlét szimuláció

  Mikor a család hosszabb ideig távol van az otthonától, vagyonvédelmi szempontból fontos, hogy ez ne tűnjön fel illetékteleneknek. Erre nyújt megoldást ez a funkció. Bizonyos időpontokon be, illetve kikapcsolódnak a lámpatestek, fel vagy leereszkednek a redőnyök, mintha otthon lennénk.

 • Távoli ellenőrzés

  Nem csak akkor van teljes irányításunk alatt az ingatlanunk, ha otthon vagyunk, hanem akárhonnan vezérelhetjük. Ezért a világ bármely pontján biztonságban tudhatjuk, otthon hagyott értékeinket.

 • CO-, víz-, füstriasztás

  Minden ingatlantulajdonos rémálma, hogy a tűzoltókat kell hívnia. Ennek megelőzésére szolgálnak ezek az érzékelők. Könnyedén össze lehet kapcsolni a riasztásukat, bizonyos funkciók aktivizálásával. Például a konyhában füstöt érzékel a szenzorunk, rendszerünk lekapcsolja az elektromos berendezéseket. Vagy ha CO érzékelőnk riasztást ad, lekapcsolódik a gázkazánunk. Ezek az érzékelők mind a személyes biztonságunkat és vagyonunk védelmét szolgálják, meglehetősen hatékony módon.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

We will contact you within one business day.

© Copyright 2017 Volta.co.hu by B-ELEKTRO 2006 Bt.