ÁRKALKULÁTOR

Használja kalkulátorunkat, hogy előzetes információt kapjon az árakról.

KALKULÁTOR

ÉPÜLETVILLAMOSSÁG

Az épületvillamosság egy igen összetett ága a villanyszerelésnek. Szinte lehetetlen pár mondatban megfogalmazni, hogy mi mindenre terjed ki pontosan. Az biztosan állíthatom, hogy az élet minden területén találkozunk az épületvillamossággal, legyen szó a lakásunkról, az irodáról, vagy termelő üzemről ahol dolgozunk, vagy az óvodáról ahová a gyerekeket visszük, az éttermen át, ahol a család vacsorázik.

Sokunk számára természetes, hogy ha most működik az épületünk villamos rendszere, az öt év múlva is így lesz, pedig ez nem teljesen így van. Gondoljunk csak bele, hogy az elkoszolódó falakat időnként lefestjük, más szóval karbantartjuk, az villamos rendszerünket, mikor tartottuk karban? Vajon tudjuk, hogy milyen állapotban van a rendszerünk? Erre van egy kiváló megoldásunk klikk ide!

 

Az épületvillamosság keretein belül az alábbi dolgokkal foglalkozunk:

 • Fogyasztásmérő hely kialakítása

  Amennyiben regisztrált villanyszerelőre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tájékoztatást adunk az árakról, lehetőségekről.

  Teljes körű ügyintézést vállalunk!

 • Új villamos hálózat kiépítésével

  Ezt a tevékenységet nehéz beárazni általánosan, hiszen nincs két egyforma épület. Használja kalkulátorunkat, hogy megközelítő árat kapjon, de ez csak tájékoztatás jellegű, pontosabb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Villamos hálózatunk felülvizsgálata

  Cégeknél, közintézményekben előírás a beüzemelés előtti és az időszakos felülvizsgálat (érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelem)

  Magánszemélyek részére kidolgoztunk egy felülvizsgálati módszert, hogy átfogó képet kaphassanak a villamos rendszerük állapotáról. bővebben

 • Meglévő épület villamos hálózatának felújítása

  Biztosan szükség van felújításra? Laikusként, hogyan dönthetem ez el? bővebben

  Ezt a tevékenységet nehéz beárazni általánosan, hiszen nincs két egyforma épület. Használja kalkulátorunkat, hogy megközelítő árat kapjon, de ez csak tájékoztatás jellegű, pontosabb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Villám és túlfeszültség védelem

  A túlfeszültségvédelmet, nem lehet csupán a fogyasztókészülékeknél, vagy annak követlen közelében elhelyezni, ahhoz mind az épület fővezetékében, mind a fogyasztásmérő hálózatba is szükséges a megfelelő védelmet beépíteni. >bővebben

 • Épület automatika, Smart Home

  Az okosotthon lényege nem az, hogy a telefonunkról kapcsolgassuk a nappali világítását, hanem, hogy kényelmesebbé, energiahatékonnyá és biztonságosabbá tegyük életünk legnagyobb vagyonát, az otthonunkat. bővebben

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

We will contact you within one business day.

© Copyright 2017 Volta.co.hu by B-ELEKTRO 2006 Bt.