Tudni szeretné mennyibe kerül?

 

A könnyen használható árkalkulátor segítségével költségvetés becslést végezhet, hogy képet kapjon az árakról. Minden munka egyedi, ezért jelentős eltérések lehetnek az online kalkulált és a végleges ajánlat között.  Használata egyszerű, csak adja meg a kívánt értékeket és a kalkulátor ad egy hozzávetőleges ajánlatot. Adja meg az adatait az űrlapon és küldje el nekünk. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ez a kategória kizárólag az új villamos hálózat kialakítására érvényes. A már meglévő villamos rendszer felújítását nem tartalmazza. Amennyiben Önnek arra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az itt szereplő árak az alapszerelésre és annak anyagaira vonatkoznak (védőcsövezés, dobozolás, vezetékezés), a szerelvényeket (konnektor, kapcsoló, lámpatest) nem tartalmazza.

HUF0.00

Tájékoztató jellegű, nettó árak

48 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK

HUF0.00

Az árak tájékoztató jellegű, nettó árak

48 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK

Az okos otthon kialakításánál, mi a Fibaro vezeték nélküli rendszerét használjuk, mert utólag is könnyen lehet telepíteni, fúrás vésés nélkül is. Az áraink (tájékoztató jellegűek) tartalmazzák a rendszer kialakításának díját és az eszközök árát egyaránt. Itt böngészhet a termékek között. 

HUF0.00

Tájékoztató jellegű, nettó árak

48 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK

© Copyright 2017 Volta.co.hu by B-ELEKTRO 2006 Bt.